Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Rick Karsdorp kan overstap maken naar Frankrijk’

Rick Karsdorp staat in de belangstelling van het Franse Olympique Marseille. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport melding van.

Volgens het medium zou hij geen toekomst meer hebben bij zijn club AS Roma. Hij won onder meer de Conference League met de Italianen en speelde in de finale tegen Feyenoord, maar na een ruzie met José Mourinho en meerdere blessures is de rechtsback zijn plek kwijtgeraakt. Bovendien huren I Giallorossi het komende seizoen Rasmus Kristensen van Leeds United.

Marseille hoopt zo snel mogelijk de gesprekken te openen en met een concreet bod te komen. De Nederlander verliet Feyenoord in 2017 voor Roma en werd in het seizoen 2019-2020 nog aan de Rotterdammers verhuurd. Het contract van Karsdorp loopt tot 2025 door in Rome. De rechtsback speelde in zijn carrière al 95 keer in de Serie A, maar kwam vorig seizoen slechts tot dertien optredens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *