Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Mitchell Dijks verklaart vertrek bij Vitesse

Mitchell Dijks stapte deze zomer over van Vitesse naar Fortuna Sittard. Volgens de vleugelback heeft vooral de nieuwe trainer er voor gezorgd dat hij de overstap maakte.

In september 2022 keerde Dijks na vier seizoenen Bologna terug in Nederland, maar een succes werd het niet. “Ik kwam voor Thomas Letch. Toen kwam er een nieuwe trainer”, waarmee Dijks tegenover ESPN doelt op Philip Cocu. “Er kwam een meningsverschil tussen ons. Hij vond me niet fit genoeg, waardoor ik op de bank belandde. Daardoor speelde ik niet veel wedstrijden meer.”

Het gevoel bij Fortuna-trainer Danny Buijs is echter een stuk beter volgens de voormalig linksback van Ajax. “Ik heb nu een trainer nodig die het écht in mij ziet zitten. En een technisch directeur die mij dagelijks appt met de tractor,” lacht hij, wat verwijst naar zijn bijnaam Il Trattore, die hij in Italië kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *