Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik denk dat het WK vooropgezet spel was’

Louis van Gaal heeft gisteren op het Eredivisie Gala uitgepakt met wat uitlatingen over het afgelopen WK. Volgens hem is er in Qatar alles aan gedaan om Lionel Messi en Argentinië wereldkampioen te laten worden.

“Als je ziet hoe Argentinië aan de doelpunten kwam en hoe wij aan de doelpunten kwamen, en hoe sommige spelers van Argentinië over de schreef gingen en niet bestraft werden, dan denk ik dat het allemaal vooropgezet spel was”, zei Van Gaal bij de NOS. Het Nederlands elftal verloor in de kwartfinale van Argentinië, in een zeer verhit duel.

Argentinië werd uiteindelijk wereldkampioen. “Daar bedoel ik alles mee wat ik zeg”, ging Van Gaal verder. “Ik denk dat Messi wereldkampioen moest worden. Ik heb nu genoeg gezegd.” Van Gaal nam in Utrecht de Eredivisie Oeuvre Award in ontvangst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *