Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Oranje international zet zijn boot te koop: “Hij heet de Waterrat”

Doelman Andries Noppert was deze week te gast in de Cor Potcast. En hij kreeg in de uitzending de kans om mensen warm te maken voor de provincie Friesland.

“Ik zou de mensen aanraden om wel in de zomer te gaan, want dan is de kans op mooi weer in Nederland wat groter. Dan is het wel leuk en is er ook veel te doen. Friesland staat een beetje bekend om de wateren, dus dan kan je lekker een bootje gaan huren, een hapje gaan eten met een drankje erbij. Ik zou eerder voor dat tweede kiezen”, grapt de sluitpost. “Maar dan is het denk ik wel leuk. In de zomer zijn er veel dingen te beleven in de kleine dorpjes.”

Noppert heeft zelf ook een boot, maar wil daar van af. “Wij hebben een boot, alleen die staat momenteel te koop. Het is een beetje zonde als je er één keer per jaar gebruik van maakt. Het geld is niet op, alleen soms moet je een overweging maken van hoe vaak gebruik je ‘m en is dat de moeite waard? Misschien wil je ook wel wat anders”, aldus de doelman, die niet verklapt waar de boot te koop staat. “Die staat op internet wel te koop, dus dan moet je even zoeken. Hij heet de Waterrat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *