Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Meerdere spelers Legia Warschau opgepakt door Nederlandse politie’

Na afloop van de wedstrijd AZ – Legia Warschau van gisterenavond zijn er twee mensen opgepakt door de politie. Ze zouden zich schuldig hebben gemaakt aan mishandeling.

Dat laat een politiewoordvoerder in de nacht van donderdag op vrijdag aan het ANP weten. Poolse media weten dat er twee spelers van Legia Warschau zelf betrokken zijn bij het incident. De Mobiele Eenheid zou een bestorming op de spelersbus hebben belegd en hier de verdachten hebben gearresteerd.

Volgens het Poolse TVP Sport heeft de voorzitter/eigenaar van de Poolse club een handgemeen gehad met de politie. De politie laat weten daarover niets te kunnen zeggen en verwacht vrijdag in de loop van de ochtend meer informatie te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *