Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord legt miljoenencontract klaar’

Feyenoord wil het contract van mandekker David Hancko openbreken en gaan verlengen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Diverse grootmachten zitten achter de Slowaak aan en de Rotterdammers willen dit proberen te tackelen. Hij heeft nog een verbintenis lopen tot medio 2026.

Er zou gesproken worden over een verlenging tot medio 2027 voor de 25-jarige international. Dit in ruil voor een fikse salarisverhoging. Tot dusver was Hancko al goed voor 62 wedstrijden namens Feyenoord (5 goals en 6 assists).

Het is nog niet bekend of Hancko zelf open staat voor verlenging, hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit de stap naar de absolute wereldtop wil gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *