Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Kevin van Veen is het zat en bijt van zich af

Volgens Groningen-spits Kevin van Veen leeft hij helemaal niet in onmin met trainer Dick Lukkien. Hij zou verkeerd taalgebruik tegen hem hebben gebruikt, maar volgens de goaltjesdief is hier helemaal niets van waar.

“Ik speel op dit moment niet, omdat ik niet voldoe aan wat er verdedigend van mij wordt gevraagd. Dat is de reden”, vertelt Van Veen aan RTV Noord. “Dit (The Sun, red.) is een krant die blijkbaar clickbaits en een situatie om mij heen wil creëren”, aldus Van Veen.

Kevin van Veen clasht: “Natuurlijk luister ik naar Motherwell”
Het eerder genoemde Scottish Sun gaf aan dat Van Veen hardop zou denken aan een terugkeer naar Schotland. “Natuurlijk zou ik luisteren naar Motherwell, want ik heb daar een succesvolle periode gehad. Maar afgelopen seizoen zei mijn zaakwaarnemer ook dat er belangstelling was van Rangers, alleen dat ik met mijn leeftijd misschien niet in hun profiel zou passen”, zo citeerde het medium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *