Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot ziet toekomstig Feyenoord-aanvoerder lopen

Feyenoord-trainer Arne Slot is van mening dat Quillindschy Hartman op termijn een goede aanvoerder kan worden van Feyenoord. Hij groeide in korte tijd uit tot onbetwiste basisspeler onder zijn hoede.

De linksback werd geboren in Rotterdam-Zuid en doorliep de gehele jeugd van Feyenoord. De aanvoerdersband lijkt een logische volgende stap — en Slot is het daarmee eens. “Dat denk ik wel, ja”, antwoordt Slot op de vraag of hij in Hartman een aanvoerder ziet.

“Het is in ieder geval een jongen die niet alleen aan zichzelf denkt, maar ook altijd bezig is met andere spelers”, vervolgt de coach van de Rotterdammers. “Dat hij spelers al volgt op Instagram voordat ze bij ons zijn, en ze een warm welkom heet. En zeker gezien de status die hij heeft en de manier waarop hij zich ontwikkelt zou hij dat zeker kunnen.”

De kans dat Hartman de aanvoerder van Feyenoord wordt? Die acht Slot minder groot. “Ik vrees dat op het moment dat ik dat ga overwegen, dat hij dan al weer weg is”, zegt de trainer doelend op een aanstaande transfer. Hartman zou bij verschillende clubs op het verlanglijstje staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *