Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Vrienden Ajax-beul pakken 11.000 euro met online weddenschap

Tim Pieters, de spits van Hercules wist gisteren tegen Ajax uit te pakken met twee doelpunten. Dit zorgde natuurlijk voor grote vreugde bij hem, maar ook bij zijn huisgenoten. Hij is namelijk nog altijd woonachtig in een studentenhuis.

Zijn huisgenoten besloten om het vertrouwen in Pieters uit te spreken door geld in te zetten op een zege voor de Utrechtenaren én een doelpunt van Pieters. Het zorgde naar verluidt voor een torenhoog bedrag dat zij op hun rekening mochten bijschrijven.

Al zijn vrienden zouden een verschillend geldbedrag hebben ingezet, waaronder 15 euro. Met een quotering meegerekend zouden zijn vrienden uiteindelijk met 11.265 euro feest hebben gevierd. Na afloop zocht ESPN de feestwinnaar in de kleedkamer van het stadion van FC Utrecht op en bevestigde hij het verhaal gedeeltelijk.

“Er zijn wel jongens die wat hebben ingezet op mij”, zo stelde de speler van USV Hercules in het interview. “Ik zei al: het kan zomaar gebeuren vanavond. Dus ik denk dat we een leuke vakantie tegemoet gaan. Ik weet alleen niet hoeveel het was, want heb geen idee hoeveel ze met z’n allen hebben ingezet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *