Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord wil aanvaller halen uit de Premier league’

Feyenoord heeft nog altijd concrete interesse om Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld binnen te halen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Wel zal het nog wel een hele opgave worden om hem te kunnen contracteren.

Danjuma is momenteel door Villarreal verhuurd aan Everton, maar komt in Engeland weinig aan spelen toe. Als Feyenoord wil toeslaan, moeten er wel eerst de nodige obstakels overwonnen worden. Alleen als de 26-jarige Nederlander salaris wil inleveren en zowel Villarreal als Everton de huur vroegtijdig willen beëindigen is een transfer naar Feyenoord eventueel mogelijk.

1908.nl benadrukt dat een dergelijke situatie nog niet aan de orde is, maar dat de technische staf van Feyenoord wel fan blijft van de vleugelaanvaller. Danjuma speelde tussen 2008 en 2016 bij PSV, maar schopte het niet verder dan de beloften. Via NEC, Club Brugge en Bournemouth kwam hij bij Villarreal terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *