Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ron Vlaar haalt uit naar wereldster’

Voormalig voetballer en huidig analist Ron Vlaar heeft weinig goede woorden over voor Manchester United-speler Bruno Fernandes. Het team van manager Erik ten Hag verloor afgelopen weekend met 2-0 op bezoek bij West Ham United.

Op beelden van Viaplay is te zien hoe Fernandes bij de 1-0 Jarrad Bowen gewoon uit zijn rug laat lopen. “Vind het wel schrijnend, hoor. Hij laat hem gewoon lopen. Hij geeft hem niet eens over aan een teamgenoot….”

Volgens Vlaar is het een kwalijke zaak. “Dat is dan je aanvoerder… dit is heel kwalijk. Dit kan gewoon niet. Je laat gewoon je club en je team in de steek, en dat vind ik echt nog een understatement. Als aanvoerder moet je het voortouw nemen. Je club gaat door een moeilijke fase, een moeilijk seizoen, dit mag je dan niet overkomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *