Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Almere City neemt 18-jarige spits over van PSV’

Jason van Duiven speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Almere City. Ze huren de 18-jarige spits van PSV. Hier maakt Voetbal International vandaag melding van.

Van Duiven wacht nog op zijn officiële debuut voor de hoofdmacht van PSV. De achttienjarige aanvaller speelde zijn wedstrijden ook dit seizoen vooral in Jong PSV, waar hij zes doelpunten maakte dit seizoen. Ook produceerde hij één assist in de Keuken Kampioen Divisie.

PSV heeft besloten om Van Duiven de komende maanden op hoger niveau te laten meedraaien. De rest van het seizoen speelt hij op huurbasis voor Almere City FC, dat gevrijwaard hoopt te blijven van degradatievoetbal. Op dit moment heeft de ploeg van Alex Pastoor twee punten voorsprong op de nummer zestien RKC Waalwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *