Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Verhuurde Feyenoorder in belangstelling van Bundesliga-clubs’

De kans is aanwezig dat Feyenoord deze zomer afscheid zal gaan nemen van de 22-jarige verdediger Ramon Hendriks. Hij mag zich namelijk in de belangstelling heugen van clubs uit de Duitse Bundesliga.

Vitesse beschikt over een koopoptie en zal die zeker lichten als er een Duitse club met een zak geld aan de poort komt rammelen. Hendriks reageert in het Algemeen Dagblad: “Ik ben helemaal niet met de zomer bezig. Alles gaat om Vitesse. We horen niet op de zeventiende plek in de eredivisie thuis. Ik merk wel dat ik dit seizoen fitter en beter ben geworden. Door een kruisbandblessure lag ik er een jaar uit. Bij Vitesse ben ik weer terug. Ik speel alles, voel me goed en heb ritme. Ik had alleen gehoopt dat het sportief beter zou gaan. Dat we hoger zouden staan. Dat is nu dus voor de tweede seizoenshelft.”

Zondag speelt Hendriks met Vitesse tegen zijn eigenlijke broodheer Feyenoord. “Dit is voor mij echt wel een bijzondere wedstrijd. Feyenoord zit natuurlijk in mijn hart. Ik leef met de club mee. Ik kijk de wedstrijden. Ik heb in de jeugd nog samen gespeeld met Hartman en Lutsharel Geertruida. Ik heb in de zomer de voorbereiding bij Feyenoord meegedraaid. Maar ik ben een prof. Ik geef alles voor Vitesse. Ik wil echt héél graag winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *