Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Burnley liep deze winter een blauwtje bij PSV’

Het Engelse Burnley heeft deze winter geprobeerd om Patrick van Aanholt los te weken bij PSV. Alleen stonden de Eindhovenaren hier niet open voor.

Dat schrijft clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad in een stuk over alle huurspelers in de PSV-selectie. “De huurlingen Sergiño Dest, Malik Tillman, Armel Bella-Kotchap en Patrick van Aanholt blijven tot juni 2024 en pas daarna is duidelijk of zij langer aan PSV verbonden blijven. In het geval van Van Aanholt lijkt dat alleen tegen lagere salarisvoorwaarden te kunnen, aangezien hij geen geheide basisspeler meer is.”

Toch wilde PSV hem niet laten gaan, Burnley werd de deur gewezen. Van Aanholt wordt voor het tweede seizoen op rij gehuurd van Galatasaray. Sergiño Dest kampt momenteel met lichte hamstringklachten, Van Aanholt zou daardoor zomaar kunnen gaan starten op linksback tegen FC Volendam komend weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *