Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax is gewoon van het niveau GA Eagles’

Rene van der Gijp heeft keihard uitgehaald naar Ajax. Hij zag de Amsterdammers midweeks namelijk totaal geen indruk maken tegen het Noorse Bodo/Glimt.

Ajax wist in de absolute slotfase een 0-2 achterstand weg te poetsen. De volgende ronde blijft daarmee binnen handbereik, maar oordeelde Van der Gijp in Vandaag Inside: “Dit is gewoon niveau Go Ahead Eagles. Het is gewoon niks. Je zit naar niks te kijken.”

Van der Gijp merkte daarnaast op dat Bodø/Glimt waarschijnlijk nog niet eens in de beste staat is. “Ze hebben twee maanden niet gevoetbald, en ze spelen op hun dode akkertje een rondootje tegen Ajax.” In Noorwegen ligt het competitievoetbal al enige tijd stil.

Johan Derksen raakte evenmin enthousiast over Ajax. Ook aanwinst Jordan Henderson kon hem niet bekoren. Volgens de tv-persoonlijkheid is de Engelsman niet meer dan een ‘huis, tuin en keuken-voetballer’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *