Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax-speler is ‘veel beter’ dan Thomas Beelen’

Valentijn Driessen is van mening Ahmetcan Kaplan een veel betere voetballer is dan Thomas Beelen. De Turkse mandekker speelde pas enkele wedstrijden voor Ajax maar de sportjournalist is al overtuigt van zijn kunnen.

Hij maakte een goede indruk tegen Aston Villa. In het duel met de Engelse club voorkwam Kaplan met een goede sliding dat de bezoekers het doel van Diant Ramaj onder vuur konden nemen. Driessen is onder de indruk: “Strak in het verdedigen, strakke passing en alles naar voren. Serieus een hele goede speler.”

“Vind jij Beelen beter dan Kaplan?”, vraagt presentator Pim Sedee aan Driessen, waarna de journalist antwoordt: “Ik vind Kaplan véél beter. Daar zit veel meer toekomst in.” Mike Verweij, die ook aanwezig is bij de opnames van de podcast, weet dat het ook op social media een enorme discussie is tussen supporters van Ajax en Feyenoord. “Als je dat zou lezen, kun je jezelf er wel een paar uurtjes mee vermaken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *