Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Basisklant Feyenoord twijfelt over zijn toekomst’

Het zou zomaar kunnen dat Calvin Stengs alweer na een seizoen vertrekt bij Feyenoord. Lazio Roma wil hem namelijk graag overnemen van de Rotterdammers.

Eerder deze week verklaarde Feyenoord ‘officieel nog niets vernomen’ te hebben. Fansite 1908.nl schrijft dat de situatie inmiddels iets is veranderd. “Stengs staat nog tot medio 2027 onder contract, maar hij is na het vertrek van Arne Slot naar Liverpool gaan zinspelen over zijn toekomst”, zo weet het medium. “Ligt die toekomst in De Kuip? Dat is onzeker.”

Mocht een geïnteresseerde club met een officieel bod op de proppen komen, dan is een transfer bespreekbaar voor Stengs. “Hoewel er geen sprake is van een vertrekwens, heeft de Feyenoorder rond het weekend intern aangegeven na te willen denken over een transfer die andere perspectieven biedt. Denk hierbij aan het spelen in een grotere competitie dan de Eredivisie. Die mogelijkheid doet zich met een club als Lazio voor”, zo luidt het.

Lazio heeft daadwerkelijk belangstelling voor Stengs. Zijn management is reeds benaderd, maar dat heeft nog geen officiële aanbieding opgeleverd. De komende maanden moet blijken of dit alsnog gaat veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *